باقرزاده آذر، فاطمه؛ رنجپور، رضا؛ کریمی تکانلو، زهرا؛ متفکرآزاد، محمدعلی و اسدزاده، احمد. (1395). «برآورد و مقایسه وضعیت امنیت غذایی و تأثیر متغیرهای اقتصادی بر آن در استانهای ایران». فصلنامه علمی نظریههای کاربردی اقتصاد، 3(4)، 76-47.
بختیاری، صادق و حقی، زهرا. (1382). «بررسی امنیت غذایی و توسعه انسانی در کشورهای اسلامی»، اقتصاد کشاورزی و توسعه، 11(43)، 52-21.
بلالی، حمید و چیذری، امیرحسین. (1386).محاسبه و بررسی حمایت کلی داخلی(AMS)محصول گردو در شرایط الحاق به WTO مطالعه موردی استان همدان. مجموعه مقالات ششمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران، مشهد.
پورطاهری، مهدی؛ طالبی، حسین و رکنالدین افتخاری، عبدالرضا. (1390). «تحلیل عوامل اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر کاهش فقر روستایی با تأکید بر فقر غذایی»: بخش خلجستان استان قم، فصلنامه مدرس علوم انسانی (برنامهریزی و آمایش فضا)، 2(15)، 80-61.
رامش، طاهره؛ درستی مطلق، احمدرضا و عبداللهی، مرتضی. (1388). «شیوع ناامنی غذایی در خانوارهای شهر شیراز و ارتباط برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی با آن در سال 1387»، علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 4(4)، 64-53.
رستمی، فرحناز؛ شاهمرادی، مهنا و بقایی، سارا. (1393). «بررسی عوامل مؤثر بر امنیت غذایی خانوارهای روستایی (موردمطالعه: روستای کرناچی، شهرستان کرمانشاه)»، تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 45(4)، 737-725.
زراعتکیش، سید یعقوب و کمائی، ژیلا. (1396). «بررسی عوامل مؤثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد»، علوم غذایی و تغذیه، 14(2)، 86-77.
سالارکیا، ناهید، عبداللهی، مرتضی؛ امینی، مریم و اسلامی امیرآبادی، مریم. (1390). «اعتبارسنجی و بهکارگیری پرسشنامه HFIAS در سنجش ناامنی غذایی خانوارهای شهری ورامین در سال 1388»، مجله غدد درونریز و متابولیسم ایران، 13(4)، 383-374.
سواری، مسلم و غنیان، منصور. (1398). «تحلیل چالشها و راهبردهای بهبود امنیت غذایی در خانوارهای روستایی ایران با تحلیل سلسله مراتبی». فصلنامه روستا و توسعه، 22(3)، 123-95.
شکری، نعیم و عصاری آرانی، عباس. (1399). «ارزیابی عوامل مؤثر بر امنیت غذایی در استان کرمانشاه (کاربرد تکنیک رگرسیون کوانتایل)». مجله تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 12(1)، 202-181.
شیرانی بیدآبادی، فرهاد و احمدی کلیجی، سینا (1392). «کاربرد شاخص تنوع غذایی در بررسی وضعیت امنیت غذایی مناطق روستایی ایران»، فصلنامه روستا و توسعه، 16(2)، 43-25.
ضیایی، محدثه؛ شیرانی بیدآبادی، فرهاد؛ اشراقی، فرشید و کرامتزاده، علی (1392). «کاربرد استراتژی مقابله غیر غذایی در سنجش عدم امنیت غذایی در مناطق روستایی گرگان»، تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 5(3)، 97-83.
علیزاده، کتایون و هاشمینژاد، حجت. (1391). «بررسی تأثیر شرایط اقتصادی بر امنیت غذایی در مناطق روستایی (مطالعه موردی: دهستان پایین ولایت از بخش رضویه شهرستان مشهد)»، فصلنامه علمی- پژوهشی اطلاعات جغرافیایی «سپهر»، 21(82)، 88-85.
کیان، فاطمه؛ فرهادیان، همایون و چوبچیان، شهلا. (1394). «بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز»، علوم و صنایع غذایی ایران، 13(6)، 179-167.
محمدزاده، آسیه؛ درستی مطلق، احمدرضا و اشراقیان، محمدرضا. (1390). «بررسی وضعیت امنیت غذایی خانوار و مصرف مواد غذایی دانشآموزان دبیرستانی شهر اصفهان»، اپیدمیولوژی ایران، 7(1)، 43-38.
محمدپور کلده، معصومه؛ فولادوند، مرادعلی و آوخ کیسمی، مهران. (1389). «عدمامنیت غذایی بهعنوان عامل خطر جهت چاقی در خانمهای کمدرآمد بوشهری»، مجله طب جنوب، 13(4)، 272-263.
میرمیران، پروین؛ آزادبخت، لیلا و عزیزی، فریدون. (1384). «تنوع اقلام غذایی مصرفی در گروههای غذایی شاخص کفایت مواد غذایی در زنان تهرانی»، مجله دانشگاه علوم پزشکی رازی، 12(47)، 166-155.
هاشمی تبار؛ محمود، اکبری، احمد و درینی، مهسا. (1397). «تحلیل عوامل مؤثر بر امنیت غذایی در نواحی روستایی جنوب استان کرمان»، فصلنامه اقتصاد فضا و توسعه روستایی، 7(2)، 18-1.
Abu, G. A. and Soom, A. (2016). “Analysis of factors affecting food security in rural and urban farming households of Benue State, Nigeria”, International Journal of Food and Agricultural Economics (IJFAEC), 4(1128-2016-92107), 55-68.
Akerele, D. (2011). “Intra-household food distribution patterns and calorie inadequacy in South-Western Nigeria”, International journal of consumer studies, 35(5), 545-551.
Ali Khan, R. Azid, T. and Usama Toseef, M. (2012). “Determinants of food security in rural areas of Pakistan”. International Journal of Social Economics, 39(12), 951-964.
Assefa, T. (2020). “Household Level Food Insecurity Assessment: Evidence from Panel Data, Ethiopia”, Scientific African, e00262.
Bashir, M. K., Schilizzi, S., and Pandit, R. (2012). “Food security and its determinants at the crossroads in Punjab. Pakistan”, Working Paper 1206, School of Agricultural and Resource Economics. Australia: University of Western Australia, Crawley. http://ageconsearch. umn. edu/bitstream/126033/2/WP120006. pdf.
Brinkman, H. J. De Pee, S. Sanogo, I. Subran, L. & Bloem, M. W. (2009). “High food prices and the global financial crisis have reduced access to nutritious food and worsened nutritional status and health”. The Journal of nutrition, 140(1), 153S-161S.
Carletto, C., Zezza, A., & Banerjee, R. (2013). “Towards better measurement of household food security: Harmonizing indicators and the role of household surveys”, Global food security, 2(1), 30-40.
Dercon, S. & Pramila, K. (1998). Changes in poverty in rural Ethiopia 1989-1995: Measurement, robustness tests and decomposition. CES-Discussion paper series (DPS), 98.19.
FAO Regional Office for Asia. (2006). Rapid Growth of Selected Asian Economies: Lessons and Implications for Agriculture and Food Security. Food & Agriculture Org.
FAO. (1996). The state of food and agriculture report, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Rome.
FAO. (2008). High food prices to blame – economic crisis couldcompond Woes, Cited in: http://www. Fao. Org/news/story/8836/icode.
FAO. (2017). state of food security and nutrition in the world.
FAO. (2018). The state of food security and nutrition in the world 2018: building climate resilience for food security and nutrition. Food & Agriculture Org.
FAO/WHO/UNU, (1985). Protein and EnergyRequirements. Food and AgricultureOrganization, WorldHealth Organization,United Nations University, Rome.
FAO/WHO/UNU, (2001). Human energyrequirements, Food and AgricultureOrganization, World Health Organization,United Nations University, Report ofaJointFAO/WHO/UNU ExpertConsultation Rome, 17–24 October 2001.
Green, W.H. (2003). Econometric Analysis. New York, Macmillan Press.
Haysom, G. & Tawodzera, G. (2018). “Measurement drives diagnosis and response: Gaps in transferring food security assessment to the urban scale”, Food Policy, 74(c), 117-125.
Huang, J. K., Wei, W., Qi, C., & Wei, X. I. E. (2017). “The prospects for China's food security and imports: Will China starve the world via imports”, Journal of integrative agriculture, 16(12), 2933-2944.
Migotto, M., Davis, B., Carletto, G. and Beegle, K. (2005). “Measuring food security using respondents perception of food consumption adequacy”, ESA Working Paper No. 05-10, September 2005
Neter, J. E. Dijkstra, S. C. Visser, M. & Brouwer, I. A. (2014). “Food insecurity among Dutch food bank recipients: a cross-sectional study”, BMJ open, 4(5), e004657.
Pangaribowo, E. H. Gerber, N. & Torero, M. (2013). “Food and nutrition security indicators”: a review.
Qarib, H. (2013). “Current situation of food security in iran and future outlook”,
Rahbord, 21(65), 345-369.
Rose, D. (1999). “Economic determinants and dietary consequences of food insecurity in the United States”. The Journal of Nutrition, 129(2), 517S-520S.
Rutten, M., Achterbosch, T. J., De Boer, I. J., Cuaresma, J. C., Geleijnse, J. M., Havlík, P., Van Meijl, H. (2018). “Metrics, models and foresight for European sustainable food and nutrition security: The vision of the SUSFANS project”. Agricultural systems, 163,45-57.
Simon, G. A. (2012). Food Security: Definition four dimensions history basic readings as an introduction to food security for students from the IPAD Master SupAgro Montpellier attending a joint training programme in Rome from 19th to 24th March 2012”. Fao, 1-28.
Williams, R. (2006). “Generalized ordered logit/partial proportional odds models for ordinal dependent variables”. The Stata Journal, 6(1), 58-82.
Zhou, D., Shah, T., Ali, S., Ahmad, W., Din, I. U., & Ilyas, A. (2019). “Factors affecting household food security in rural northern hinterland of Pakistan”, Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, 18(2), 201-210.