در حالیکه تحلیل های داده – ستانده از جایگاه درخوری در میان اقتصاددانان برخوردار شده است، اما هزینه و زمان بالای تدوین جداول داده - ستانده، محدودیتهای تحلیلی فراوانی را برای اقتصاددانان فراهم آورده است. این امر، محققان را به سوی ابداع روشهای غیرپیمایشی سوق داده است که با کمک آنها میتوان اقدام به بروز رسانی جداول داده – ستانده نمود. در مواجهه با تعدد روشهای غیرپیمایشی به روز رسانی، این سؤال پیش میآید که کدامیک از این روشها قادرند تخمین بهتری از عناصر مجهول جدول داده – ستانده سال هدف ارایه دهند. نتایج این تحقیق نشان میدهد که علیرغم نتایج مطالعات در دیگر کشورها مبنی بر کارکرد بهتر روش راس و راس تعدیل شده و در نتیجه تبعیت متخصصان کشورمان از این نتایج، این روش چه در برآورد ماتریس مستقیم و چه در برآورد ماتریس معکوس لئونتیف سال هدف در کشورمان، از کارکرد متوسطی برخوردار است. این امر نشان دهنده آن است که پذیرش صرف نتایج تحقیق محققان دیگر کشورها، فارغ از توجه به فضای مملو از نااطمینانی و شکستهای ساختاری نظامهای اقتصادی و آماری در ایران، میتواند نتایج گمراه کنندهای را برای ما به ارمغان آورد.
میرشجاعیان حسینی, حسین, & رهبر, فرهاد. (1391). ارزیابی عملکرد نسبی روش های غیرپیمایشی به روزرسانی جداول داده- ستانده در فضای اقتصادی ایران. فصلنامه مطالعات اقتصادی کاربردی ایران, 1(2), 61-84.
MLA
حسین میرشجاعیان حسینی; فرهاد رهبر. "ارزیابی عملکرد نسبی روش های غیرپیمایشی به روزرسانی جداول داده- ستانده در فضای اقتصادی ایران". فصلنامه مطالعات اقتصادی کاربردی ایران, 1, 2, 1391, 61-84.
HARVARD
میرشجاعیان حسینی, حسین, رهبر, فرهاد. (1391). 'ارزیابی عملکرد نسبی روش های غیرپیمایشی به روزرسانی جداول داده- ستانده در فضای اقتصادی ایران', فصلنامه مطالعات اقتصادی کاربردی ایران, 1(2), pp. 61-84.
VANCOUVER
میرشجاعیان حسینی, حسین, رهبر, فرهاد. ارزیابی عملکرد نسبی روش های غیرپیمایشی به روزرسانی جداول داده- ستانده در فضای اقتصادی ایران. فصلنامه مطالعات اقتصادی کاربردی ایران, 1391; 1(2): 61-84.