اردکانیان، رضا و سهرابی، روحالله. (1385). «تجارت آب مجازی: ادبیات جهانی و کاربرد در ایران»، دومین کنفرانس مدیریت منابع آب. بهمن 1385، دانشگاه صنعتی اصفهان.
خلیلیان، صادق؛ شمشادی، کتایون؛ مرتضوی، سیدابوالقاسم؛ احمدیان، مجید. (1393). «بررسی اثرات رفاهی ناشی از تغییراقلیم بر روی محصول گندم در ایران»، مجله اقتصاد و توسعه کشاورزی، 28(3)، 292-300.
روحانی، نازنین؛ یانگ، هونگ؛ امین، سیچانی سیفالله؛ افیونی، مجید؛ موسوی، سید فرهاد و کامگار حقیقی، علیاکبر. (1386). «ارزیابی مبادله محصولات غذایی و آب مجازی با توجه به منابع آب موجود در ایران»، علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، 46، 417-432.
روحانی، نازنین؛ یانگ، هونگ؛ موسوی، سید فرهاد؛ افیونی، مجید و امین سیچانی، سیفالله. (1386). «آب مجازی و مبادله محصولات غذایی در ایران و استان اصفهان»، مجموعه مقالات دومین همایش کمیته منطقهای آبیاری و زهکشی اصفهان، کمیته ملی آبیاری و زهکشی اصفهان.
شمشادی، کتایون. (1385). «بررسی سیاست یارانه دولت بر تولید محصول گندم»، پایاننامه کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
صبوحی، محمود و سلطانی، غلامرضا. (1387). «بهینهسازی الگوهای کشت در سطح حوضه آبریز با تأکید بر منافع اجتماعی و واردات خالص آب مجازی: مطالعه موردی منطقه خراسان»، نشریه علوم و خاک، 12(43)، 313-297.
وزارت جهاد کشاورزی، آمارنامه. 1393.
Baltagi, B. H. (2005). Econometric Analysis of Panel Data, Third Edition, New York: John Wiley and Sons.
Chapagain, A. K.; Hoekstra, A. Y.; Savenije H. G. (2005). Water saving through international trade of Agriculture products, Hydrology and Earth System Sciences. 2, 2219-2251
Chapagain, A. K.; Hoekstra A. Y. (2003). Virtual water flows between nations in relation to trade in livestock and livestock products. Value of water Research Report Series. No.13. Delft.
FAO Statistics. 2015.
Hoekstra, A. Y.; Hung, P. Q. (2002). Virtual water trade, A Quantification of virtual water flows between nations in relation to international crop trade. Value of water research report series. No.11. IHE, Delft, The Netherlands. 25-47
Hoekstra, A. Y.; Hung, P. Q. (2003). Virtual Water Trade: A Quantification of Virtual Water flows in Relation to crop trade. Proceeding of the international expert meeting on virtual water trade, Edited by A. Y. Hoekstra , February 2003, value of water. Research report series, No.12.
Huang, X. R.; Pei, Y. S.; Liang, C. (2005). Input-output method for calculating the virtual water trading in Ningxia Shuikexue Jinzhan. Advances in Water Science. 16, 564-568.
Liu, J.; Wu, P.; Wang, Y.; Zhao, X.; Sun, Sh.; Cao, X. (2015). Virtual Water Flows Related to Grain Crop Trade and Their Influencing Factors in Hetao Irrigation District in China,
Journal of Agricultural Science and Technology. 17, 201-211
Murad, K. A.; Gaese, H.; Jabarin, A. S. (2010). Economic Value of Tree Fruit Production in Jordan valley from a Virtual Water Perspective, Water Resources Management Journal, 24, 2021-2034
Rockstrom, J.; Gordon, L. (2001). Assessment of green Water flows to sustain major biomes of the world: implications for future eco hydro logical landscape management.
Physics and Chemistry of the Earth (B). 26, 843-851
Samuelson, P. A. (1952). Spatial price equilibrium and linear programming. The American Economic Review, 283-303.
Shi, J.; Liu, J.; Pinter. A. L. (2014). Recent evolution of China’s virtual water trade: analysis of selected crops and considerations for policy, Hydrology and Earth System Sciences. 18: 1349-1357.
Smaktin, V.; Revenga, C., Doll, P. (2004). Taking into account Environmental Water Requirements in global scale water Resources Assessments. Comprehensive Assessment of water management in agriculture Research Report 2, IWMI, Colombo, Sri Lanka.
Takayama, T.; Judge, GG. (1964). Spatial equilibrium and quadratic programming. Journal of Farm Economics. (27), 67-93.
Wichelns, D. (2001). The role of ''virtual water" in efforts to achieve food security and other national goals, with an example from Egypt, Agricultural water management, 49, 131-151.
Yang, H.; Reichert, P.; Abbaspour, K., Zehner, A. J. B. (2003). A water resources threshold and its implications for food security. International Journal of Environmental Science and Technology. 37, 3048-3054.