- امانی، رامین؛ احمدزاده، خالد؛ و حبیبی، فاتح، (1402). «بررسی تأثیر ریسک عملیاتی بر رشد اقتصادی در ایران». مطالعات اقتصادی کاربردی ایران، 12(46): 167-206. https://doi.org/10.22084/aes.2022.26589.3487
- امیرنژاد، حمید؛ شهابی، سعید؛ و نویدی، حامد، (1394). «بررسی ابعاد تجاری کشمش صادراتی ایران». اقتصاد کشاورزی و توسعه، 23(2): 217-245. https://doi.org/10.30490/aead.2015.58999
- انوری، علیرضا؛ مقیمی، روحالله؛ و ملاعلیزاده، صابر، (1400). «طراحی الگوی یکپارچه اختلالات-ریسک مالی در زنجیره تأمین ناب با رویکرد نظریهپردازی دادهبنیاد». پژوهشنامه مدیریت اجرایی، 13(26): 31-52. https://doi.org/10.22080/jem.2021.19708.3326
- حقیقت، جعفر؛ حسینپور، رسول؛ و خداوردیزاده، محمد، (1390). «تحلیل عوامل تأثیرگذار بر عرضهی صادرات محصولات خشکبار ایران». فصلنامه اقتصاد مقداری (بررسیهای اقتصادی سابق)، 8(3): 75-88. https://doi.org/10.22055/jqe.2011.10594
- حسنپور، بهروز، (1399). تبیین، اهمیت و مدل اجرایی تشکیل زنجیرههای ارزش در حوزه محصولات باغبانی. گزارش علمی- فنی جهاد کشاورزی. دفتر امور اقتصادی، گروه تحقیقات اقتصادی، اجتماعی و ترویجی.
- جلالی، سحر؛ محمودی، ابوالفضل؛ و پاکروان، محمدرضا، (1393). «بررسی وضعیت رقابتپذیری صادرات کشمش ایران در بازارهای جهانی». اقتصاد کشاورزی و توسعه، 22(2): 49-74. https://doi.org/10.30490/aead.2014.58923
- حاجیمیرزاجان، امیر؛ پیرایش، محمدعلی؛ و دهقانیان، فرزاد، (1394). «ارائه یک مدل برنامهریزی زنجیرهی تأمین برای محصولات زراعی فسادپذیر». پژوهش در مدیریت تولید و عملیات، 6(1): 35-60. https://jpom.ui.ac.ir/article_19852_26878c2cc3a62ec4d0e0236cf071ca38.pdf
- دشتی، قادر؛ خداوردیزاده، محمد؛ و محمدرضایی، رسول، (1389). «تحلیل مزیت نسبی و ساختار بازار صادرات جهانی پسته». اقتصاد و توسعه کشاورزی، 24(1): 99-106. https://doi.org/10.22067/jead2.v1389i1.3495
- دعائی، میثم؛ و فرزامیان، کاظم، (1398). «شناسایی و بررسی تأثیر مؤلفههای ریسک زنجیره تأمین بر عملکرد مالی شرکت ایرانخودرو خراسان». مدیریت زنجیره تأمین، 21(64): 51-73. https://dor.isc.ac/dor/20.1001.1.20089198.1398.21.64.4.0
- رحمتینژاد، فاطمه؛ زارعی محمودآبادی، محمد؛ و صیادیتورانلو، حسین، (1402). «ارزیابی ریسک در صنایع غذایی با رویکرد ترکیبی FMEA و BWM در شرایط فازی شهودی (مطالعه موردی: کارخانه لبنیات تاشال قوچان)». نشریه پژوهشهای مهندسی صنایع در سیستمهای تولید، 11(22): 171-185. https://doi.org/10.22084/ier.2023.5426
- عباسی کاشانی، اسماء؛ عبادی، علی؛ فتاحی مقدم، محمدرضا؛ شکرپور، مجید، (1399). «اثر اسید سالیسیلیک بر کاهش خسارت سرمازدگی بهاره در برخی ارقام ویتیس وینیفرا و ویتیس ریپاریا». نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 34(3): 361-376. https://doi.org/10.22067/jhorts4.v34i3.74924
- عموزادمهدیرجی، حنان؛ مدرسیزدی، محمد؛ محقر، علی؛ و جعفرنژاد، احمد، (1394). «طراحی مدل رهبری در زنجیرههای تأمین سهسطحی نامحدود: تئوری بازیهای غیرهمکارانه پویا». دوفصلنامه علمی-پژوهشی مدیریت تولید و عملیات، 6(1): 1-20. https://jpom.ui.ac.ir/article_19844_f1ecde53551989f8747797fa9245917b.pdf
- قدمی فیروزآبادی، علی؛ سیدان، سید محسن؛ زارع، حمید، (1399). «تعیین و ارزیابی آب کاربردی و بهرهوری فیزیکی و اقتصادی آب در باغات انگور و گردو منطقه ملایر همدان». نشریه آبیاری و زهکشی ایران، 14(6): 1908-1919. https://dor.isc.ac/dor/20.1001.1.20087942.2021.14.6.30.1
- گلباز، سیده شیرین؛ کرمی دهکردی، اسماعیل؛ و اصغری، محمدرضا، (1399). «تحلیل ریسکهای زنجیره ارزش انگور (مطالعه موردی در استان آذربایجان غربی)». مجله پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 13(4): 53-78. https://sanad.iau.ir/fa/Article/825658
- گیوهچی، سعید؛ و وجدانینوذر، علی، (1401). «ارزیابـی ریسک و تحلیل آسیبپذیری مراکز شهری شهرستان همدان در مواجهه با مخاطره محیطی سیلاب جهت ارائه برنامههای توسعه پایدار». مطالعات پایداری و توسعه سکونتگاههای همساز با اقلیم، 1(2): 17-29. https://doi.org/10.22034/mpsh.2023.399922.1036
- مطلبیفرد، رحیم، (1401). «ارزیابی وضعیت تغذیهای باغات انگور استان همدان با استفاده از روش تشخیص چندگانه». نشریه آب و خاک، 36(3): 365-375. https://doi.org/10.22067/jsw.2022.74703.1137
- محبی موشایی، سونا؛ اکبری، احمد؛ و پهلوانی، مصیب، (1393). «تأثیر نوسانات نرخ ارز بر صادرات کشمش ایران». نشریه اقتصاد و توسعه کشاورزی، 28(2): 157-163. https://doi.org/10.22067/jead2.v1391i7.34104
- مهرابی بشرآبادی، حسین؛ و پورمقدم، امین، (1391). «عوامل مؤثر بر مزیت نسبی صادرات کشمش ایران». فصلنامه علمی-پژوهشی تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 4(13): 161-177. https://dorl.net/dor/20.1001.1.20086407.1391.4.13.9.9
- Amani, R., Ahmadzadeh, K. & Habibi, F., (2023). “Investigating the Impact of Operational Risk on Economic Growth in Iran”. Journal of Applied Economics Studies in Iran, 12(46): 167–206. https://doi.org/10.22084/aes.2022.26589.3487 (In Persian).
- Abbasi Kashani, A., Ebadi, A., Fattahi, M. & Shokrpour, M., (2020). “Effect of Salicylic Acid on Reduction of Spring Cold Damage on Some Cultivars of Vitis vinifera and Vitis riparia”. Journal of Horticultural Science, 34(3): 361–376. https://doi.org/10.22067/jhorts4.v34i3.74924 (In Persian).
- Alekberova, M., Aslanova, F. & Engindeniz, S., (2023). “Risks in Grapes Producing and Alternative Risk Management for Viticulturists: A Study Case from Azerbaijan. Scientific Papers Series Management”. Economic Engineering in Agriculture and Rural Development, 23(4): https://managementjournal.usamv.ro/pdf/vol.23_4/Art4.pdf
- Amirnejad, H., Shahabi, S. & Navidi, H., (2015). “The Investigation of Trade Dimensions of Iran Raisins”. Agricultural Economics and Development, 23(2): 217–245. https://doi.org/10.30490/aead.2015.58999 (In Persian).
- Amoozad Mahdiraji, H., Jaafarnehad, A., Mohaghar, A. & Modarres Yazdi, M., (2015). “Designing Leadership Models in a Three-Level Unlimited Supply Chain: Non-Cooperative Game Theory Approach”. Research in Production and Operations Management, 6(1): 1–20. https://jpom.ui.ac.ir/article_19844_f1ecde53551989f8747797fa9245917b.pdf (In Persian).
- Anvari, A., Moghimi, R. & Molla Alizafeh, S., (2021). “Designing an Integrated Model of Noise-Financial Risk in the Lean Supply Chain with a Foundation Data Theory Approach”. Journal of Executive Management, 13(26): 31–52. https://doi.org/10.22080/jem.2021.19708.3326 (In Persian).
- Choosung, P., Wasusri, T., Utto, W., Boonyaritthongchai, P. & Wongs-Aree, C., (2022). “The Supply Chain and Its Development Concept of Fresh Mulberry Fruit in Thailand: Observations in Nan Province, the Largest Production Area”. Open Agriculture, 7: 401–419. https://doi.org/10.1515/opag-2022-0102
- Čop, T. & Njavro, M., (2022). “Risk Management of Dalmatian Grape and Wine Producers Facing Climate Change”. Journal of Central European Agriculture, 23(1), 232–245. https://doi.org/10.5513/JCEA01/23.1.3403
- Dashti, G., Khodaverdizadeh, M. & Mohammad Rezaie, R., (2010). “Analysis of Pistachio’s Comparative Advantages and Global Export Market Structure”. Journal of Agricultural Economics and Development, 24(1): https://doi.org/10.22067/jead2.v1389i1.3495 (In Persian).
- Doaei, M. & Farzamian, K., (2019). “Identify and Evaluate the Impact of Supply Chain Risk Factors on Iran”. Supply Chain Management, 21(64): 51–73. https://dor.isc.ac/dor/20.1001.1.20089198.1398.21.64.4.0 (In Persian).
- , (2022). Food and Agricultural Organization of the United Nations. FAOSTAT Database, http://apps.fao.org/.
- Fazli, S., Mavi, R. K. & Vosooghidizaji, M., (2015). “Crude Oil Supply Chain Risk Management with DEMATEL–ANP”. Operational Research, 15(3): 453–480. https://doi.org/10.1007/s12351-015-0182-0
- Francois du Plessis, L., Louise Goedhals-Gerber, L. & van Eeden, J., (2023). “Forecasting Fruit Export Damages and Enhancing Food Safety through Risk Management”. Sustainability, 15: 15216. https://doi.org/10.3390/su152115216
- Ghadami Firouzabadi, A., Seyedan, S. M. & Zareabyaneh, H., (2021). “Determination and Evaluation of Applied Water and Physical and Economical Productivity of Water in Vineyards and Walnut Orchards of Malayer Region of Hamadan”. Iranian Journal of Irrigation & Drainage, 14(6): 1908–1919. https://dor.isc.ac/dor/20.1001.1.20087942.2021.14.6.30.1 (In Persian).
- Givehchi, S. & Vejdani Nozar, A., (2023). “Risk Assessment and Vulnerability Analysis of Urban Centers in Hamadan City in the Face of Environmental Flood Hazards to Provide Sustainable Development Programs”. Sustainability Studies and Development of Climate-Friendly Settlements, 1(2): 17–29. https://doi.org/10.22034/mpsh.2023.399922.1036 (In Persian).
- Goel, R. K., Saunoris, J. W. & Goel, S. S., (2021). “Supply Chain Performance and Economic Growth: The Impact of COVID-19 Disruptions”. Journal of Policy Modeling, 43(2): 298–316. https://doi.org/10.1016/j.jpolmod.2021.01.003
- Golbaz, S., Karami Dehkordi, E. & Asghari, M., (2019). “Risk Analysis of Grape Value Chain, a Case Study in West Azerbaijan Province”. Journal of Agricultural Extension and Education Research, 13(4): Winter 2019. https://sanad.iau.ir/fa/Article/825658 (In Persian).
- Haghighat, J., Hosseinpour, R. & Khodaverdizadeh, M., (2011). “Analysis of Factors Affecting the Supply of Iranian Dried Fruit Exports”. Quarterly Journal of Quantitative Economics (Former Economic Surveys), 8(3): 75–88. https://doi.org/10.22055/jqe.2011.10594 (In Persian).
- Hajimirzajan, A., Pirayesh, M. & Dehghanian, F., (2015). “Developing a Supply Chain Planning Model for Perishable Crops”. Research in Production and Operations Management, 6(1): 35–60. https://jpom.ui.ac.ir/article_19852_26878c2cc3a62ec4d0e0236cf071ca38.pdf (In Persian).
- Hassanpour, B., (2019). Explanation, Importance and Implementation Model of Value Chain Formation in the Field of Horticultural Products. Scientific-Technical Report of Jihad Keshavarzi, Economic Affairs Office, Economic, Social and Extension Research Group. (In Persian).
- Jabbarzadeh, A., Pishvaee, M. & Papi, A., (2016). “A Multi-Period Fuzzy Mathematical Programming Model for Crude Oil Supply Chain Network Design Considering Budget and Equipment Limitations”. Journal of Industrial and Systems Engineering, 9(Special Issue on Supply Chain): 88–107. https://www.jise.ir/article_13713_e64f11094a6963767ce79d3aa1058a66.pdf
- Jalali, S., Mahmoodi, A. & Pakravan, M., (2014). “Investigating Iran's Raisin Export Competitiveness in Global Markets”. Agricultural Economics and Development, 22(2): 49–74. https://doi.org/10.30490/aead.2014.58923 (In Persian).
- Jianying, F., Bianyu, Y., Xin, L., Dong, T. & Mu, W., (2021). “Evaluation on Risks of Sustainable Supply Chain Based on Optimized BP Neural Networks in Fresh Grape Industry”. Computers and Electronics in Agriculture, 183: 105988. https://doi.org/10.1016/j.compag.2021.105988
- Khiari, R., Zemni, H. & Mihoubi, D., (2019). “Raisin Processing: Physicochemical, Nutritional and Microbiological Quality Characteristics as Affected by Drying Process”. Food Reviews International, 35(3): 246–298. https://doi.org/10.1080/87559129.2018.1517264
- Liao, Y., Kaviyani-Charati, M., Hajiaghaei-Keshteli, M. & Diabat, A., (2020). “Designing a Closed-Loop Supply Chain Network for Citrus Fruits Crates Considering Environmental and Economic Issues”. Journal of Manufacturing Systems, 55: 199–220. https://doi.org/10.1016/j.jmsy.2020.02.001
- Mehrabi, H. & Pour Moghaddam, A., (2012). “The Effective Factors on Comparative Advantage of Iran's Raisin Export”. Agricultural Economics Research, 4(13): 161–177. https://dorl.net/dor/20.1001.1.20086407.1391.4.13.9.9 (In Persian).
- Michniewicz, W., Pogorzelski, G. & Lesiow, T., (2022). “Risk Analysis of Berry Harvesting in a Blueberry Plantation”. Engineering Sciences and Technologies, 1(38): 111–123. http://dx.doi.org/10.15611/nit.2022.38.07
- Mohebbi Moshaee, S., Akbari, A. & Pahlavani, M., (2014). “The Effect of Exchange Rate Volatility on Iran’s Raisin Export”. Journal of Agricultural Economics and Development, 28(2): 157–163. https://doi.org/10.22067/jead2.v1391i7.34104 (In Persian).
- Motalebifard, R., (2022). “Evaluation of Nutritional Status of Hamedan Province Grape Fields by Compositional Nutrient Diagnosis Method”. Water and Soil, 36(3): 365–375. https://doi.org/10.22067/jsw.2022.74703.1137 (In Persian).
- Negi, S. & Anand, N., (2015). “Supply Chain of Fruits & Vegetables’ Agribusiness in Uttarakhand (India): Major Issues and Challenges”. Journal of Supply Chain Management Systems, 4(1 & 2). http://dx.doi.org/10.21863/jscms/2015.4.1and2.005
- Parajuli, R., Thoma, G. & Matlock, M. D., (2019). “Environmental Sustainability of Fruit and Vegetable Production Supply Chains in the Face of Climate Change: A Review”. Science of the Total Environment, 650: 2863–2879. https://doi.org/10.1016/j.scitotenv.2018.10.019
- Patidar, A., Vishwakarma, S. & Meena, D., (2021). “Traditional and Recent Development of Pretreatment and Drying Process of Grapes During Raisin Production: A Review of Novel Pretreatment and Drying Methods of Grapes”. Food Frontiers: 1–16. http://dx.doi.org/10.1002/fft2.64
- Porsch, A., Gandorfer, M. & Bitsch, V., (2018). “Risk Management of German Fruit Producers”. RAAE, 21(1): 10–22. https://doi.org/10.15414/Raae.2018.21.01.10-22
- Rahmati Nejad, F., Zarei Mahmoudabadi, M. & Sayadi Turanloo, H., (2013). “Risk Assessment in Food Industries with a Combined Approach of FMEA and BWM in Intuitive Fuzzy Conditions (Case Study: Tashal Quchan Dairy Factory)”. Journal of Industrial Engineering Research in Production Systems, 11(22): 171–185. https://doi.org/10.22084/ier.2023.5426 (In Persian).
- Nair, R. G., Karanth, B. & Ganapathi., (2017). “Supply Chain Management of Pomegranate in Chitradurga District of Karnataka”. BEST: International Journal of Management, Information Technology and Engineering (BEST: IJMITE), 5(03): 29–38. http://krishikosh.egranth.ac.in/handle/1/5810028237
- Sharifi, F., Vahdatzad, M. A., Barghi, B. & Azadeh-Fard, N., (2022). “Identifying and Ranking Risks Using Combined FMEA-TOPSIS Method for New Product Development in the Dairy Industry and Offering Mitigation Strategies: Case Study of Ramak Company”. International Journal of Systems Assurance Engineering and Management, 13(5): 2790–2807. https://doi.org/10.1007/s13198-022-01672-8
- Song, W., Ming, X. & Liu, H., (2017). “Identifying Critical Risk Factors of Sustainable Supply Chain Management: A Rough Strength-Relation Analysis Method”. Journal of Cleaner Production, 143: 100–115. http://dx.doi.org/10.1016/j.jclepro.2016.12.145
- Takavakoglou, V., Pana, E. & Skalkos, D., (2022). “Constructed wetlands as nature-based solutions in the post-COVID agri-food supply chain: Challenges and opportunities”. Sustainability, 14(6): 3145. https://doi.org/10.3390/su14063145
- Valinejad, F. & Rahmani, D., (2018). “Sustainability risk management in the supply chain of telecommunication companies: A case study”. Journal of Cleaner Production: 53–67. https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2018.08.174
- Verdouw, C. N., Beulens, A. J. M., Trienekens, J. H. & Wolfert, J., (2010). “Process modelling in demand-driven supply chains: A reference model for the fruit industry”. Computers and Electronics in Agriculture, 73: 174–187. https://doi.org/10.1016/j.compag.2010.05.005
- Wang, W., Cao, Q., Liu, Y., Zhou, C., Jiao, Q. & Mangla, S. H., (2024). “Risk management of green supply chains for agricultural products based on social network evaluation framework”. Business Strategy and the Environment, 1–22. https://doi.org/10.1002/bse.3731
- Wu, J. Y. & Hsiao, H. I., (2021). “Food quality and safety risk diagnosis in the food cold chain through failure mode and effect analysis”. Food Control, 120: 107501. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107501
- Zhu, Q., Golrizgashti, S. & Sarkis, J., (2020). “Product deletion and supply chain repercussions: risk management using FMEA”. Benchmarking: An International Journal, ahead-of-print(ahead-of-print). https://doi.org/10.1108/bij-01-2020-0007